10 Fertiliteitsklinieken in Nederland of het buitenland! (2024)

Wil je zwanger worden, maar lopen jullie tegen moeilijkheden aan? Dit kan erg vervelend zijn, vooral als je een grote kinderwens hebt. Gelukkig zijn er vandaag de dag genoeg fertiliteitsklinieken te vinden. Zo ook in Nederland. Maar wanneer is het handig om naar een fertiliteitsarts te gaan? Hoe ziet een eerste afspraak eruit, en hoe verloopt de verdere behandeling in een fertiliteitskliniek? Op deze pagina vind je per fertiliteitskliniek de ervaringen van anderen, zodat je met een gerust hart naar de eerste afspraak kunt gaan.

Hoe gaat een fertiliteitskliniek te werk?

‘Fertiliteit’ betekent vruchtbaarheid. Een fertiliteitskliniek is dus hetzelfde als een vruchtbaarheidskliniek. Hier kun je terecht wanneer het jullie niet zelf lukt om zwanger te worden. In een vruchtbaarheidskliniek werken verschillende fertiliteitsartsen die jullie kunnen helpen om zwanger te worden. Zij kijken naar de redenen achter het uitblijven van de zwangerschap en geven jullie tips om op een gezonde manier zwanger te worden. Er vinden een aantal onderzoeken plaats die uitwijzen wat jullie kansen zijn om natuurlijk zwanger te worden. Ook wordt er gekeken of de kans vergroot kan worden door middel van een vruchtbaarheidsbehandeling.

Vruchtbaarheidsklinieken in Nederland

Isala Fertiliteitscentrum​

Isala Fertiliteitscentrum te Zwolle heeft deskundige artsen en specialisten in dienst. Kwaliteit staat bij deze vruchtbaarheidskliniek centraal. Doordat het Isala Fertiliteitscentrum een klein team heeft, is de benadering van de onderzoeken en behandelingen heel persoonlijk

Fertiliteitskliniek Hengelo Twente

Hebben jij en je partner al voor langere tijd een kinderwens, maar lukt het jullie niet om natuurlijk zwanger te worden? Dan ben je bij Fertiliteitskliniek Twente in Hengelo (FKT) op de juiste plek.

Medisch Centrum Kinderwens Leiderdorp

Bij VivaNeo, te Leiderdorp, hebben de fertiliteitsartsen, gespecialiseerde verpleegkundigen en laboratoriumspecialisten uitgebreide vakkennis en ervaring. Je komt dus altijd in goede handen terecht.

Isala Fertiliteitscentrum

10 Fertiliteitsklinieken in Nederland of het buitenland! (1)Isala Fertiliteitscentrum te Zwolle heeft deskundige artsen en specialisten in dienst. Kwaliteit staat bij deze vruchtbaarheidskliniek centraal. Doordat het Isala Fertiliteitscentrum een klein team heeft, is de benadering van de onderzoeken en behandelingen heel persoonlijk. Tijdens de behandelingen zul je dus meestal door dezelfde arts behandeld worden. Dit geeft rust tijdens een periode die toch al zeer spannend kan zijn. De artsen zullen al gedane onderzoeken, op spermaonderzoek na, niet nog eens herhalen. Hierdoor weet je bij Isala Fertiliteitscentrum snel waar je aan toe bent. Wel zo fijn!

Fertiliteitskliniek Hengelo – Twente

10 Fertiliteitsklinieken in Nederland of het buitenland! (2)Hebben jij en je partner al voor langere tijd een kinderwens, maar lukt het jullie niet om natuurlijk zwanger te worden? Dan ben je bij Fertiliteitskliniek Twente in Hengelo (FKT) op de juiste plek. Bij FKT kun je terecht voor advies over uitblijvende zwangerschap, maar ook voor de eventuele onderzoeken en behandelingen die daarbij komen kijken.

Fertiliteitscentrum Voorburg

10 Fertiliteitsklinieken in Nederland of het buitenland! (3)Fertiliteitscentrum Voorburg is een zogenaamde focus kliniek. Dit betekent dat het een klein team betreft op een kleinschalige setting. Alle behandelingen worden op één en dezelfde locatie uitgevoerd, wat prettig is in een spannende tijd. Door de kleinschaligheid krijg je bij Fertiliteitscentrum Voorburg een persoonlijke behandeling, waarbij je de specialisten goed leert kennen. Er wordt uitgebreid onderzoek gedaan naar de reden achter de uitblijvende zwangerschap. Op deze manier krijg je als stel, wanneer dit mogelijk is, een geoptimaliseerde en persoonlijke behandeling.

Medisch Centrum Kinderwens Leiderdorp, VivaNeo

10 Fertiliteitsklinieken in Nederland of het buitenland! (4)Bij VivaNeo, te Leiderdorp, hebben de fertiliteitsartsen, gespecialiseerde verpleegkundigen en laboratoriumspecialisten uitgebreide vakkennis en ervaring. Je komt dus altijd in goede handen terecht. Betrouwbaarheid en een veilig gevoel staan bij VivaNeo centraal. Naast de algemene onderzoeken en zorg, kun je ook terecht bij de digitale poli. Dit is een ontmoetingsplek voor cliënten en hun partners, waar zij hun ervaringen met andere cliënten kunnen delen, de ervaringen van anderen kunnen lezen en op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws uit de kliniek en vruchtbaarheidsonderzoeken. Je blijft bij VivaNeo dus altijd goed op de hoogte.

10 Fertiliteitsklinieken in Nederland of het buitenland! (5)

Nij Barrahûs, centrum voor vruchtbaarheid

Nij Barrahûs is gericht op een persoonlijke benadering. Het doel is om cliënten zich vertrouwd, gehoord en veilig te laten voelen tijdens de behandelingen in de vruchtbaarheidskliniek. De fertiliteitsartsen hebben ruime ervaring in dit vakgebied en zullen dus grote zorg dragen voor hun cliënten. Er zijn bij Nij Barrahûs verschillende mogelijkheden wat betreft onderzoek naar vruchtbaarheid. Maar ook kun je er terecht als spermadonor en advies voor een gezonde zwangerschap. Nij Barrahûs is een fertiliteitskliniek in Wolvega, Friesland. Door de ligging aan de A32 is de kliniek goed per auto en openbaar vervoer bereikbaar.

Centrum voortplantingsgeneeskunde Maastricht

10 Fertiliteitsklinieken in Nederland of het buitenland! (6)De artsen van het Centrum Voortplantingsgeneeskunde van het Maastricht UMC+ zijn gespecialiseerd in de diagnose en de behandeling bij vruchtbaarheidsproblemen. Elke arts bij deze fertiliteitskliniek is goed op de hoogte van de laatste onderzoeken en heeft ruime vakkennis en ervaring op het gebied van vruchtbaarheid. Daarnaast zijn er dagelijkse besprekingen over de stellen die op dat moment in behandeling zijn. Op deze manier blijven de artsen goed op de hoogte van iedere behandeling. Naast de behandeling van vruchtbaarheidsproblemen, doet deze fertiliteitskliniek eveneens onderzoek naar de gezondheid van de kinderen die na een vruchtbaarheidsbehandeling worden geboren.

10 Fertiliteitsklinieken in Nederland of het buitenland! (7)

Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant

Bij de fertiliteitskliniek CVB werken de artsen nauw samen met verschillende ziekenhuizen in Brabant, zoals het Amphia Ziekenhuis te Breda en het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Het team bestaat uit ervaren en gepassioneerde artsen. Bij CVB houden ze eveneens rekening met de psychische belasting van een vruchtbaarheidsbehandeling. Het behandelen van onvruchtbaarheid is voor een stel niet altijd even makkelijk. Er kan behoorlijk wat spanning op de relatie komen te staan. CVB vindt het belangrijk dat hier, naast de onderzoeken en behandeling, ook genoeg aandacht aan wordt besteed.

IVF-centrum Catharina-ziekenhuis Eindhoven

10 Fertiliteitsklinieken in Nederland of het buitenland! (8)In het Catharina-ziekenhuis te Eindhoven zijn de artsen altijd op de hoogte van de wereldwijde ontwikkelingen wat betreft voortplantingsgeneeskunde. Je kunt hier dus altijd rekenen op de goede onderzoeken. Allereerst wordt er onderzoek gedaan naar de reden achter waarom jullie nog niet zwanger zijn. Vervolgens stelt de fertiliteitsarts of gynaecoloog een behandelingsplan voor. Hierbij wordt rekening gehouden met je medische geschiedenis en onderzoeken die al eerder bij jou zijn uitgevoerd. De IVF-laboratoria van het Catharina-ziekenhuis zijn samen met het Elisabeth ziekenhuis te Tilburg te vinden in het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant.

10 Fertiliteitsklinieken in Nederland of het buitenland! (9)

Nij Linge, Kinderwenscentrum

Nij Linge is een gespecialiseerde kliniek die als doel stelt koppels die het niet zelf lukt om zwanger te worden, toch hun droom te kunnen laten vervullen. Het team van Nij Linge heeft ruime ervaring in de fertiliteitszorg. Zij zijn patiëntgericht en zullen ervoor zorgen dat jullie je tijdens de onderzoeken en eventuele verdere behandeling op je gemak en veilig voelen. Mocht het doel van het vervullen van jullie kinderwens niet mogelijk zijn, dan is er eennazorgtrajectbij Nij Linge beschikbaar.

Voortplantingscentrum Erasmus MC

In de polikliniek van het Erasmus MC behandelen de artsen alle problemen die komen kijken bij onvruchtbaarheid. Denk naast het uitblijven van een gewenste zwangerschap, dus ook aan een vervroegde overgang, onregelmatige menstruatie en verminderde spermakwaliteit. Maar ook als je gediagnosticeerd bent met een vorm van kanker, kan Erasmus MC eicellen, eierstokweefsel of zaadcellen invriezen. Bij het Erasmus MC zijn verschillende artsen aanwezig en is er altijd een goede samenwerking tussen de verschillende specialismen. De beste zorg en onderzoeken zijn dus gegarandeerd.

10 Fertiliteitsklinieken in Nederland of het buitenland! (10)
10 Fertiliteitsklinieken in Nederland of het buitenland! (2024)
Top Articles
Sissy Captions: A Creative Twist on Self-Expression
IND desks and locations | IND
855-392-7812
Meg 2: The Trench Showtimes Near Phoenix Theatres Laurel Park
Monticello Culver's Flavor Of The Day
Corporate Homepage | Publix Super Markets
Bill Devane Obituary
Remnant Graveyard Elf
Mercy MyPay (Online Pay Stubs) / mercy-mypay-online-pay-stubs.pdf / PDF4PRO
Planets Visible Tonight Virginia
Delectable Birthday Dyes
Trini Sandwich Crossword Clue
Hood County Buy Sell And Trade
Elbasha Ganash Corporation · 2521 31st Ave, Apt B21, Astoria, NY 11106
Morgan And Nay Funeral Home Obituaries
Buff Cookie Only Fans
Gon Deer Forum
Nutrislice Menus
Bx11
Driving Directions To Bed Bath & Beyond
Vrachtwagens in Nederland kopen - gebruikt en nieuw - TrucksNL
Leccion 4 Lesson Test
Best Transmission Service Margate
Certain Red Dye Nyt Crossword
Play Tetris Mind Bender
Ou Football Brainiacs
Sandals Travel Agent Login
Tom Thumb Direct2Hr
Insidious 5 Showtimes Near Cinemark Southland Center And Xd
100 Million Naira In Dollars
What Is The Lineup For Nascar Race Today
Emiri's Adventures
How to Get Into UCLA: Admissions Stats + Tips
301 Priest Dr, KILLEEN, TX 76541 - HAR.com
Me Tv Quizzes
Nsav Investorshub
Shane Gillis’s Fall and Rise
Doordash Promo Code Generator
Wilson Tattoo Shops
The best bagels in NYC, according to a New Yorker
Andrew Lee Torres
Alston – Travel guide at Wikivoyage
Coffee County Tag Office Douglas Ga
Garland County Mugshots Today
Best Suv In 2010
Xre 00251
877-552-2666
Dancing Bear - House Party! ID ? Brunette in hardcore action
Dietary Extras Given Crossword Clue
Barback Salary in 2024: Comprehensive Guide | OysterLink
How To Connect To Rutgers Wifi
Ippa 番号
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 6020

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.